De studio is dicht tot 19 Januari. Bekijk onze live lessen online via zoom of kies uit meer dan 300 opgenomen lessen op Neo Yoga online.

volg je les online!

De leukste yogastudio in delft

De studio is dicht tot 19 januari, maar je kunt gewoon yogalessen blijven volgen vanuit huis! Bekijk onze live lessen online via zoom of kies uit meer dan 300 opgenomen lessen  op neoyogaonline.nl.

Volg een gratis proefles

nieuw bij neo yoga delft?

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €20. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen. 

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

 

waarom kies je voor ons

dit vinden onze leden fijn:

gevarieerde lessen

Meer dan 50 lessen per week in diverse stijlen. Of je nu op zoek bent naar inspanning, ontspanning of allebei, je vindt altijd wat bij jou past!

enthousiaste docenten

Ons team bestaat uit meer dan 15 enthousiaste, gecertificeerde docenten die allemaal hun passie voor yoga delen in hun lessen.

altijd welkom

Wij zijn 7 dagen per week geopend, je kunt doordeweeks al om 6:00 starten! Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

kom naar een event

Deze drie events zijn binnenkort

Handstand en armbalans yoga workshop

armbalans en hoofdstand

31 januari om 13:00

Oefen 2 uur lang om op je handen te staan! Uiteraard wisselen we veel af zodat je het vol kunt houden. We werken aan schouders, polsen, heupen en core kracht. Je leert oefeningen zodat op je handen staan niet meer moeilijk is.

> Boek live workshop

> Boek online workshop

Yin met meditatie

elke zaterdag om 10:30

Elke week geven wij een Yin yogales in combinatie met meditatie. Het is vaak fijn om eerst wat te bewegen en dan over te gaan naar de meditatie, dan merk je dat het zitten makkelijker gaat en je je aandacht beter kunt richten.

> Bekijk rooster

Heupopening

elke vrijdag om 18:45

Dit is een actieve les met meer aandacht voor heupopening. Het is een intensieve les met vaak uitdagende asana’s. Enige ervaring in yoga is gewenst. Soepele heupen zijn heel belangrijk om klachten in je lage rug tegen te gaan. 

> Bekijk rooster

Neo Yoga Delft

We hebben zelf een praktische en nuchtere benadering van yoga waarin we met humor en een open mind de lessen willen geven. Vanuit ons enthousiasme vinden we het leuk om ook veel activiteiten naast de yogalessen te organiseren zoals workshops en retreats. En…gelukkig spreekt dit mensen aan…we zijn van ongeveer 25 mensen in de lessen per week in zes jaar tijd gegroeid naar meer dan 300 mensen! Dit geeft ons nog meer positieve energie en enthousiasme om yoga te delen en zoveel mogelijk leuke, inspirerende, uitdagende en rustgevende lessen te geven!

– David en Gemma, oprichters Neo Yoga Delft

NEO YOGA SHOP

Neo Yoga verkoopt alle spullen die je nodig hebt om zorgeloos je yoga lessen te kunnen volgen. Neem een kijkje op de shop pagina

instagram

WIL JE ALTIJD OP DE HOOGTE ZIJN VAN ONZE ACTIVITEITEN?

Volg ons dan op instagram (klik op de instagram button)!

LOCATIE

kluizenaarsbocht 6, 2614GT Delft

Bij ons kun je gratis parkeren.

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina